Описаното от гражданина не отговаря на истината, съобщи за Plovdiv24.bg инж.

...
Описаното от гражданина не отговаря на истината, съобщи за Plovdiv24.bg инж.
Коментари Харесай

НКЖИ за среднощния влак през Пловдив: Сигналът е подигравка с нас!

Описаното от гражданина не дава отговор на истината, заяви за Plovdiv24.bg инж. Гошо Къчков, шеф " Железопътна секция – Пловдив " към НКЖИ във връзка сигнала, изпратен до редакцията ни .

Инж. Къчков разясни, че сигналът е изпратен и до него, въпреки, че той дава отговор единствено за стоманения път, а не за товарите. Въпреки това е безапелационен, че този сигнал е пресилен.

“Описаното от жителя не дава отговор на истината, сигурен съм. Аз пребивавам на гара Филипово. Всичко минава оттова и отива на Централна гара. Така написан, сигналът е лека насмешка с нас. Всички знаем какви опустошения провокира земетресение от 4-та степен по Рихтер. Това няма по какъв начин да стане. Гражданинът споделя, че нашият път подскачал. Ние сме компания с 12000 души личен състав, аз имам 38 години стаж в железницата, давам отговор за стоманения път.

Ако такова нещо се беше случило, ние незабавно трябваше да бъдем вдигнати, с цел да проверим оборудванията по пътя. Голям, дребен мост, изпод минава шосето. Ние незабавно получаваме разпореждане да проверим всичко, да огледаме съоръженията дали са разместени, оловни плочи и така нататък

Това няма по какъв начин да стане, не е написано правилно. Знам, че на жителите не им е прелестно по тези часове да минава през целия град трен, но това е ситуацията, линията е там. Аз мога да настоявам във връзка с железния път, че сме в правила, скоростта е постоянно 50-60 км в час по линията в Пловдив. Може и два влака да са минали по това време, не се знае ", сподели още инж. Гошо Къчков.

Направихме и документално питане до Поделение " Управление на придвижването на влаковете и гаровата активност - Пловдив ".

Очаквайте отговора им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР